Vastaanottavat erikoislääkärit:

Nopeasti erikoislääkärin vastaanotolle.

Medisonarissa sinua palvelee 25 kokenutta erikoislääkäriä sekä seitsemän hengen ystävällinen henkilökunta. Erikoislääkäreistämme suurin osa on erikoistunut naistentauteihin ja synnytyksiin. Heiltä saat neuvoa ja apua kaikkiin gynekologisiin ja raskaudenajan ongelmiin. Gynekologisen osaamisen lisäksi sinulla on Medisonarissa palveluksessasi urologian, radiologian ja sisätautien erikoislääkärit.

Gynekologit

Gynekologit

Osaavat naistentautien- ja synnytysten erikoislääkärimme auttavat naisia elämän kaikissa vaiheissa murrosiästä vanhuuteen. Lääkärin vastaanotolla saat apua ja neuvoa muun muassa ehkäisyyn, perhesuunnitteluun, lapsettomuuteen, vuotohäiriöihin ja vaihdevuosiin liittyvissä asioissa. Gynekologinen tutkimus, ultraäänitutkimus, rintojen tutkiminen ja papa-koe ovat keskeisiä tutkimuskeinoja naisen terveystilan selvittämisessä.

Radiologit

Radiologit:

Medisonar on erikoistunut ultraäänitutkimuksiin. Olemme suomen vanhin ultraäänitutkimuslaitos. Jokaisella ultraäänilääkärillämme on perusteellinen erikoisalansa ultraäänidiagnostinen koulutus ja jopa 35 vuoden tutkimuskokemus. Teemme päivittäin monia erilaisia ultraäänitutkimuksia sekä ultraääniohjattuja diagnostisia ja hoidollisia toimenpiteitä, biopsioita ja punktioita. Ultraäänitutkimus on riskitön ja turvallinen tutkimus, joka ei aiheuta tutkittavalle epämukavuutta tai kipua.

Sisätaudit

Sisätaudit

Medisonarissa palveluksessasi on sisätautien ja reumasairauksien erikoislääkäri

Urologia:

Medisonarissa palveluksessasi on urologian erikoislääkäri, joka on erikoistunut eturauhasen ultraäänitutkimuksiin.


Lantionpohjan Fysioterapia

Lantionpohjan lihasten toimintahäiriöitä esiintyy eri ikäisillä naisilla ja miehillä. Tyypillisin häiriö on virtsankarkailu, jota esiintyy kolmanneksella naisista.


Seksuaaliterapia

Seksuaalineuvonta käsittää 1-5 käyntiä ja seksuaaliterapiassa käyntejä tarvitaan viidestä käynnistä muutamaan kymmeneen käyntiin. Terapia/neuvonta perustuu keskusteluihin, erilaisiin harjoitteisiin ja kotitehtäviin. Keskustelu perustuu turvallisuuteen ja luottamuksellisuuteen.