Tutkimukset ja palvelut:

Medisonarissa sinua palvelee 25 kokenutta erikoislääkäriä sekä seitsemän hengen ystävällinen henkilökunta. Erikoislääkäreistämme suurin osa on erikoistunut naistentauteihin ja synnytyksiin. Heiltä saat neuvoa ja apua kaikkiin gynekologisiin ja raskaudenajan ongelmiin. Gynekologisen osaamisen lisäksi sinulla on Medisonarissa palveluksessasi urologian, radiologian ja sisätautien erikoislääkärit.

Gynekologia

Kokeneet naistentautien- ja synnytysten erikoislääkärimme auttavat naisia elämän kaikissa vaiheissa. Lääkärin vastaanotolla saat neuvoa ja apua muun muassa ehkäisyyn, perhesuunnitteluun, lapsettomuuteen, vuotohäiriöihin ja vaihdevuosiin liittyvissä asioissa. Gynekologinen tutkimus, ultraäänitutkimus, rintojen tutkiminen ja papa-koe ovat keskeisiä tutkimuskeinoja naisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Raskausajan ultraäänitutkimukset

Medisonar on erikoistunut ultraäänitutkimuksiin. Olemme suomen vanhin ultraäänitutkimuslaitos. Jokaisella ultraäänilääkärillämme on perusteellinen erikoisalansa ultraäänidiagnostinen koulutus ja jopa 35 vuoden tutkimuskokemus.Teemme päivittäin monia erilaisia ultraäänitutkimuksia sekä ultraääniohjattuja diagnostisia ja hoidollisia toimenpiteitä, biopsioita ja punktioita. Ultraäänitutkimus on riskitön ja turvallinen tutkimus, joka ei aiheuta tutkittavalle epämukavuutta tai kipua.

Muut UÄ-tutkimukset

Ultraäänitutkimus on riskitön ja turvallinen tutkimus, joka ei aiheuta tutkittavalle epämukavuutta tai kipua. Tutkimuksissa ei käytetä haitallista säteilyä. Ultraääni soveltuu hyvin mm. vatsan alueen, rintojen, eturauhasen, lihasten ja nivelten sekä verisuoniston tutkimiseen.